Etusivu      Lämpökuvaus
Tulosta tämä sivuLisää suosikkeihin

Lämpökuvaus 

AKTIVA -lämpökuvaus on nopea, luotettava ja edullinen tapa kinnteistön kunnon ja rakenteiden toimivuuden arviointiin. Lämpökuvausta käytetään sekä uudisrakentamisen laadunvalvontaan, että vanhojen rakennusten kuntotutkimuksissa ja korjausten suunnittelussa.
VTT:n sertifioima lämpökuvaaja (sertifiointi nro VTT-C-6208-25-10)
 
Viralliset lämpökuvaukset
RT 14-10850 -ohjeen mukainen, puolueeton rakennuksen ulkovaipan lämpöteknisen toimivuuden, asunnon lämpöviihtyvyyden ja rakenteiden kunnon arviointi
 
Laadunvarmistuskuvaukset
Lämpökuvaus on toimivin keino rakentamisen tiiveyden varmistamiseen ja ilmavuotoreittien paikantamiseen. Teemme laadunvarmistuskuvauksia rakennusliikkeille ja pientalorakentajille.
 
Laadunvarmistuskuvauksessa paikannetaan mahdolliset ilmavuotoreitit ja eristysvauriot jo rakentamisvaiheessa. Havainnot raportoidaan ja käydään tarvittaessa läpi työryhmän kanssa ennen korjaustöiden suorittamista
 
Peruskorjauskuvaukset
Ennen rakennuksen peruskorjausta ja lisälämmöneristystä rakenteet tulisi aina lämpökuvata. Peruskorjauskuvauksessa kartoitetaan ilmavuotoreitit sekä mahdolliset eriste- kosteusvauriot. Havaintojen raportointi ja korjausehdotukset tehdään erikseen sovittavassa laajuudessa.
Aktiva Insinöörit tarjoaa myös korjausneuvontaa ja -suunittelua.
 
Sovelletut kuvaukset
Sovellamme lämpökuvausta erilaisissa rakennus- ja talotekniikan toiminnan selvityksissä. Kuvauksella paikannetaan mm. lämmityskaapeleiden sijainnit, kartoitetaan putkistovuotoja tai tutkitaan asumisviihtyvyyteen ja ilmanvaihtoon liittyviä ongelmia.
 
Lämpökuvaustarjous
Annamme lämpökuvauksista aina kohdekohtaisen, kilpailukykyisen tarjouksen.
 
Ota yhteyttä: